Известие

Collapse
No announcement yet.

покупка на 146 JTD ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• покупка на 146 JTD ?

здравейте, все още не съм собственик на алфа ромео и нямам никаква техническа грамотност относно марката. Харесал съм си една алфа 146 JTD 2000г

( 4(5) Врати, ABS, Airbag,Бордови компютър, Ел. Огледала,Ел. Стъкла, Климатик,Лети джанти,Металик,Нов внос,Серво управление,Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване) за цена 4500лв

на пръв поглед изглежда кукла, но какво трябва да се гледа когато се купува, ще съм ви благодарен ако ме открехнете

За този двигател цената е съмнително ниска- иначе почват от 5500-6000.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
      За този двигател цената е съмнително ниска- иначе почват от 5500-6000.
      Че и на горе....само да е "стока".А за таз цена .....много съмнения!
      Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

Пусни една търсачка с ключови думи 'ЖТД' или "JTD' в раздела и ще видиш колко много е писано.

Принципно виж дали пуши, дали се чуват някакви шумове, масло от турбината дали има и ако си я харесал на тоя етап - диагностика и геометрия на предницата
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Много благодаря за съветите които ми дадохте

Comment

На тая цена наистина може да се очаква нещо В най-оптимистичния вариант ще е на много километри, но това не е голям проблем. Двигателите са пословично здрави. Реално при цена 4500 и евентуално заминаваща си / заминала турбина и ето ти ги 5500-6000 лв

Трябва да се огледа добре и е силно препоръчително да си намериш човек, който поне малко разбира, да дойде на я види. тея коли могат да бъдат безпроблемни, но все пак частите по двигател и неговата периферия не са евтини и трябва да се акцентира най-вече на тях при огледа
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
            X